Spirit mentoring

 

Ben je klaar om te groeien in je bewust-zijn?

Laten we aan de slag gaan met energie, spirit, je visies en intuïtie.
Navigeer terug naar je kracht met Zielepad mentoring

Nina-7307-close-lr
foto van Nina door Nadine Maas

ENGL

Wat heeft het leven nog meer te bieden?
En wat voor unieke gaven heb jij in je?
We gaan het uitzoeken!

Mentoring is een fijne manier om belangrijke stappen in je leven te zetten.
In deze een-op-een sessies duiken wij diep in de materie van je leven en maken onze weg door blokkades heen, doen ontdekkingen en brengen je zielepad in kaart.

Om dit te bereiken voeren wij diepgaande gesprekken, luisteren naar intuïtie – inclusief communiceren met de Bron of Spirit – en zetten we koers op waar je écht naar toe wil.

Mijn rol is om je ‘kaartlezer’ te zijn, jij bent de reiziger. Ik reik aan wat ik zie van de spirituële kant, maar jij zélf blijft bepalen of en wanneer je wat met de materie doet.

De mentoring is zeer geschikt voor momenten in je leven dat je de richting even zelf niet kunt zien, voor welke reden dan ook.

Bedrijven zijn ook gebaat bij Spirit mentoring bij zaken zoals visiebepaling, organisatie en relaties.

investering:
30 minuten, € 49,-*  of een dubbele sessie voor meer diepgang: 60 minuten, € 98,- *
(* incl. BTW voor privé, excl. BTW zakelijk)

locatie:
Abcoude of waar dan ook via online kanalen

Neem contact op
om een afspraak te maken.

 

Hier onder kan je teruglezen wat klanten van de sessies vinden – door op de naam te klikken kan je de hele recensie lezen!

Een paar dagen geleden heb ik een energie healing sessie met Nina Judin/ Simperi ervaren. Een zeer bijzondere ervaring, met verrassende uitkomsten en effecten! Ik ben Nina zeer dankbaar voor deze fijne ondersteuning in een ingewikkeld proces. Omdat ik niet alle details over mezelf wil prijsgeven, zal ik in grote lijnen mijn ervaring hier delen. […]

Charlotte

Nina is een fijn mens bij wie ik me volkomen op mijn gemak voel en het is ook heel prettig om met haar te praten. Een heerlijke rustgevende en ontspannende ervaring (holistische massage) waar ik weken mee vooruit kan. Bedankt Nina!  

V., Abcoude