Charlotte

Een paar dagen geleden heb ik een energie healing sessie met Nina Judin/ Simperi ervaren. Een zeer bijzondere ervaring, met verrassende uitkomsten en effecten! Ik ben Nina zeer dankbaar voor deze fijne ondersteuning in een ingewikkeld proces. Omdat ik niet alle details over mezelf wil prijsgeven, zal ik in grote lijnen mijn ervaring hier delen.

Na een kleine meditatie en afstemming van mezelf, heb ik drie tarotkaarten getrokken (heart awakening, divine healing en purpose) Achteraf bleken deze kaarten exact de sessie te beschrijven. En omdat deze zo raak waren, zal ik deze review rondom deze kaarten schrijven.

heart awakening

Het Hart van de healing ging om het Hart, en dat was de eerste kaart die ik trok. Het verraste me, omdat ik dacht dat ik daar al veel aan had gewerkt, maar toch zat er nog een flinke ‘wond’. Nina heeft mijn hart weer meer geopend, en dat was de essentie ook van de volgende kaart. Al vanaf de eerste minuut voelde ik een zachte warmte rondom mijn hartgebied, dit is de hele sessie zo gebleven, en ook daarna nog.

Divine healing

Het doel van de healing was inzicht krijgen en helen van een bepaalde klacht. En dat inzicht is er gekomen! Wat ik bijzonder vond is dat Nina een Egyptische Godin zag, die zich alleen eerder heeft geopenbaard vorig jaar, en vrij onbekend is. Deze Godin gaat ook over healing en transformatie. De sessie heeft bijgedragen aan heling op het niveau van de oorzaak, maar er zijn nog wat meer stapjes nodig ook. Ik voel me daar nu meer in ondersteund. De kaart die ik na de sessie trok was de ultieme helingskaart. Ik ben heel blij met de verkregen inzichten in mijn lichaam.

Purpose

Nina was nog niet klaar met de sessie, en ik kreeg al een bericht van nieuw werk, waarvan ik weet dat dat meer uitgelijnd is met mijn soul purpose. Al was dit niet het doel van de sessie, het past wel meer bij leven en werken vanuit mijn hart. En het was ook een factor van onzekerheid/zoeken.

Tenslotte

Na de sessie was de hele dag vol met synchroniciteit en bijzondere gebeurtenissen. Dus, door de sessie ben ik weer heerlijk in de flow gekomen! Ik ben erg blij met deze sessie, en met de waardevolle connectie met Nina!

Hartelijk dank!!