Spirituele mentoring

foto: Roger Brendhagen

Wil je je ontwikkeling versnellen? Met mentoring neem je de volgende stappen veel makkelijker – en dus sneller – dan in je eentje, omdat je gids “er al is geweest” en het terrein goed kent.

In mentoring sessies onderzoeken wij vragen zoals

… wie ben ik écht?

… wat zijn deze gewaarwordingen, en wat kan ik ermee?

… hoe kan ik mijn talenten het beste inzetten?

… hoe navigeer ik in de richting van meer vrijheid en vervulling in mijn leven, en hoe blijf ik de fijne flow terugvinden?

… hoe doe ik spirituele huishouding voor mijZelf ?

… je kan ook een sessie gebruiken om samen te brainstormen / ideeën evalueren

In deze een-op-een sessies onderzoek je je essentie met aandacht en diepgang, je leert meer over verschillende dimensies, en je krijgt inzicht in hoe je beter kunt navigeren richting meer voldoening en geluk in je leven.

We identificeren blokkades en pakken ze aan zodat je verder kunt groeien.

Wat kan je verwachten van deze sessies? Inzichten, tools en technieken om in je alledaagse leven te implementeren, en een helderder intuïtie.

Je kan meer over Spirituele mentoring lezen in deze blogpost.

Voor wie?

De mentoring sessies zijn voor mentaal gezonde mensen van 14 jaar en ouder*, die meer over hun ware Zelf willen leren en hun potentieel willen gaan leven.

(* Jij weet zélf het beste of je mentaal gezond bent of niet. Een ander kan een mening op je plakken, maar jij bent de expert over jeZelf!)

locatie: overal via online kanalen

Investering: 125,- / sessie

Update maart 2021: Door de mondiale situatie pas ik mijn prijzen aan. Als je graag mentoring wenst maar beperkte middelen hebt, kan ik deze service aanbieden voor een gereduceerde prijs (€ 80,-). Als je een overvloedig inkomen geniet, heerlijk! Ik vraag je dan om bij te dragen met een hogere prijs dan de vermelde 125,- om van het overvloed met anderen te delen.

Een betaling is energie-uitwisseling – ik doe iets voor je (spirituele mentoring) en krijg er iets voor terug van jou. Dit kan geld zijn, maar het kan ook iets zijn dat je zelf hebt gemaakt, een dienst etc. Voel je vrij om te kiezen, denk out-of-the-box en kom met een suggestie! Voor een visuele weergave van mijn voorkeuren, zie hier.

Je kan de betaling overmaken naar NL12 ASNB 0707 4298 03 t.n.v. N Judin, met vermelding van “spirituele mentoring” en je naam als die afwijkt van de naam van rekeninghouder.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een sessie? Stuur een mail !

Read this page in English

Ervaringen – door op de naam te klikken kan je de hele ervaring lezen.

Het zoeken van een spiritueel mentor was voor mij een logische stap in mijn spirituele ontwikkeling. Ik had geen idee wat het precies inhield maar wist dat het mij ging helpen. Bij Nina had ik bij het kennismakingsgesprek al een fijn gevoel. Ze zag mij, echt mij. En wat goed voelde was haar heldere uitleg […]

Arian

Soms kom je van die mensen tegen die over een unieke wijsheid beschikken. Nina is zo’n persoon, ik ben blij haar te hebben ontmoet. Zij draagt de universele wijsheid in zich; kan zo makkelijk op mij invoelen, ziet kristalhelder wat ik nodig heb en weet (spirituele) adviezen met beide voeten in de aarde op een […]

Wendy

Een paar weken geleden heb ik een healingsessie op afstand gehad van Nina. Van tevoren bespraken wat vragen van mijn kant. Daarna begon de sessie en ik voelde de energie van Nina met mij aan de slag gaan toen ik op de bank lag, het voelde rustig, liefdevol en heel fijn aan. Ik voelde dat […]

Hilde

Nina is een fijn mens bij wie ik me volkomen op mijn gemak voel en het is ook heel prettig om met haar te praten. Een heerlijke rustgevende en ontspannende ervaring (holistische massage) waar ik weken mee vooruit kan. Bedankt Nina!  

V., Abcoude