Spirituele mentoring

In mentoring sessies onderzoeken wij vragen zoals

… hoe navigeer ik in de richting van mijn eigen kracht en meer vervulling in mijn leven, en hoe blijf ik de fijne flow terugvinden?

… wie ben ik écht?

… wat zijn deze gewaarwordingen, en wat kan ik ermee?

… hoe kan ik mijn talenten het beste inzetten?

… je kan een sessie ook gebruiken om te brainstormen / ideeën evalueren samen 

In deze een-op-een sessies onderzoek je je essentie met aandacht en diepgang, je leert meer over verschillende dimensies, en je krijgt inzicht in hoe je beter kunt navigeren richting meer voldoening en geluk in je leven.

We identificeren blokkades en pakken ze aan zodat je verder kunt groeien. Wat kan je verwachten van deze sessies? Inzichten, tools en technieken en een helderder intuïtie.

De mentoring sessies zijn voor mentaal gezonde mensen van 14 jaar en ouder, die meer over hun ware Zelf willen leren en meer te weten willen komen over het beter benutten van hun potentieel.

 

investering in jezelf per sessie ; € 125,-
Lente update 2020:  een flexibele betaling is mogelijk mocht je het nodig hebben – gewoon vragen!

De frequentie van de sessies wordt bepaald door je eigen tempo, naar je eigen behoefte.

locatie:
Amsterdam, Abcoude of op afstand via online kanalen

Heb je een vraag? stuur een email

 

Zie ook: Gathering, Energie healing

 

Read this page in English

Teruglezen wat klanten van de sessies vinden? Klik op de naam en je kan de hele recensie lezen!

Soms kom je van die mensen tegen die over een unieke wijsheid beschikken. Nina is zo’n persoon, ik ben blij haar te hebben ontmoet. Zij draagt de universele wijsheid in zich; kan zo makkelijk op mij invoelen, ziet kristalhelder wat ik nodig heb en weet (spirituele) adviezen met beide voeten in de aarde op een […]

Wendy

Een paar weken geleden heb ik een healingsessie op afstand gehad van Nina. Van tevoren bespraken wat vragen van mijn kant. Daarna begon de sessie en ik voelde de energie van Nina met mij aan de slag gaan toen ik op de bank lag, het voelde rustig, liefdevol en heel fijn aan. Ik voelde dat […]

Hilde

Een paar dagen geleden heb ik een energie healing sessie met Nina Judin/ Simperi ervaren. Een zeer bijzondere ervaring, met verrassende uitkomsten en effecten! Ik ben Nina zeer dankbaar voor deze fijne ondersteuning in een ingewikkeld proces. Omdat ik niet alle details over mezelf wil prijsgeven, zal ik in grote lijnen mijn ervaring hier delen. […]

Charlotte

Nina is een fijn mens bij wie ik me volkomen op mijn gemak voel en het is ook heel prettig om met haar te praten. Een heerlijke rustgevende en ontspannende ervaring (holistische massage) waar ik weken mee vooruit kan. Bedankt Nina!  

V., Abcoude

mama bear mentoring