Aromatherapie – soul support geuren

wintersleep

Aromatherapie is een illustratieve naam voor een oeroude genezingsvorm, waarin de aroma’s van planten heilzaam werken op het lichaam.
De aromatische substanties stimuleren verschillende gebieden in ons door het reukvermogen, met een rustgevend, grondend, troostend, opwekkend en/of energiegevend resultaat.

Een geur stimuleert ons lichaam om te reageren in een bepaalde manier: aroma -> prikkelt lichaam -> het denken -> emotie -> hormonen -> levensenergie.

Ik stel unieke geuren samen, die de ziel ondersteunen in haar streven en die helpen om het lichaam en haar energieën te balanceren. Deze geuren zijn bedoeld om in een aromalamp gebruikt te worden, of doe een paar druppels op een klein bolletje katoen (watje) of een stukje vilt die je vervolgens doet in een hanger of doos met gaatjes.

Het volgende is als informatief en educatief bedoeld:
Mocht je het willen, kan je de soul support geur ook mengen met een kwaliteits basisolie (jojoba olie is mijn favoriet, omdat het uit zichzelf een zeer subtiele geur heeft en het is relatief lang houdbaar).
Om de soul support geur als parfum te gebruiken, meng hoogstens 1 deel van de soul support geur met 9 delen basisolie.
Test alsjeblieft eerst een kleine hoeveelheid van het gemengde product (max. 10% soul support geur in 90% basisolie) aan de binnenkant van je pols, om zeker te zijn dat je er geen allergische reactie van krijgt.

Ik verkoop ook handige roll-on flesjes om je gemengde product in te doen.

Etherische oliën zijn zeer sterkte extracten, en daarom mogen ze nooit onverdund op de huid aangebracht worden.
Voor een massage olie maak je de verdunning met nog (veel) meer basisolie.

Wintersleep: Deze soul support geur is voor het kalmeren van de geest, lichaam en gedachten. Voor diep nadenken, uitzoeken, het filteren van dingen door je eigen wezen en het winnen van goud uit je ervaringen.
Een warme, troostende compositie met vetiver, ho-hout, frankincense, amber en Atlas ceder.
€ 18,50 / 2ml pure etherische oliën

Spring Forest: Deze soul support geur is grondend, verkwikkend en zintuigen-openend voor nieuwe kansen.
Een compositie van hout-achtige, groene geuren met een vleugje fruit en bloesem.
Met ho-hout, citrus, elemi, vetiver en cananga.

€ 18,50 / 2ml pure etherische oliën

Sweet Summer: Deze soul support geur is warm, ontspannend en sensueel, zwoel als een avond na een hete dag. Het is vol met warme, ronde bloesemgeuren en een lichte bries van lavendel. Met een milde na-geur van karamel. (Verleid je minnaar, voel je super lekker in je vel!)
Met lavendel, patchouli, cananga, palmarosa en amber
€ 23,- / 2ml pure etherische oliën

Deze geuren met soul support zijn verpakt in een kleine glazen flesje (2ml) met een druppelaar en een schroefdop. Het ziet er ieniemienie uit! Maar de inhoud is 100% onverdunde etherische olie, en een klein beetje gaat heel lang mee.

Verplichte disclaimer: Ook al zijn etherische oliën gebruikt gedurende duizenden jaren door de geschiedenis heen, en ook al harmoniseren ze mooi met de natuur, de hedendaagse wetgeving hier in Europa eist meervoudige laboratoriumtests om aan te tonen dat producten die in aanraking komen met de huid geen allergische reacties geven (voor ongeveer 3% van de populatie zal het wel een reactie geven) en om de houdbaarheid vast te leggen (bewaard in een koele, donkere plek zoals in een kast, zullen ze voor enkele jaren goed blijven – je neus is een heel goede indicator van of een product bedorven is of niet).

Etherische oliën zijn zeer sterkte extracten, en daarom mogen ze nooit onverdund op de huid aangebracht worden. Mocht je ervoor kiezen om de soul support geur, verdund met jojoba olie, als parfum op je huid te gebruiken, kan Simperi er niet voor verantwoordlijk gehouden worden.

Bestel je soul support geur via -> deze link (= betaling met Paypal/credit card), of  binnen Nederland / EU gebruik het onderstaand formulier en betaal met online bankieren (ik stuur je een mail met de gegevens).

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s