Communiceren met dieren, planten e.a.

interspecies communication

Wat wil die prachtige boom in jouw buurt je vertellen?
Wat vindt je kat van je…écht? En heeft je hond een verzoek of boodschap voor je?

Telepathie – of communiceren met dieren, planten en andere levende wezens is iets wat in de natuur de hele tijd gebeurt. Het is heel natuurlijk.

Vaak zijn wij mensen te druk in ons hoofd, verstrikt in een interne dialoog, waardoor wij niet horen wat andere levende wezens ons willen vertellen.

Ik communiceer met planten, dieren en natuur in mijn omgeving, en ben zeer dankbaar voor de ervaring en de inzichten die ik krijg. Het is een stille dialoog met een ontspannen concentratie – en een heleboel luisteren. Zo kunnen wij er achter komen waarom de ander een bepaald gedrag vertoont, en onze eigen bedoelingen verstaanbaar maken.
Het is ook mogelijk om te communiceren over gebeurtenissen die in de toekomst plaats zullen vinden, zodat de ander – een dier of bijvoorbeeld een boom! – er beter op voorbereid is, het makkelijker kan accepteren en sneller over de stress heen is.

Een sessie van telepathische communicatie brengt verdieping in de relatie tussen jou en de dierbare wezens om je heen. Maar let op: de communicatie is vaak ook heel direct en eerlijk, zonder diplomatieke ommewegen. Een kans om te groeien en het wederzijdse respect te vergroten.

Je kan mij inzetten om jou te helpen leren communiceren, of ik kan als tolk optreden tussen jou en een plant of dier. Een sessie kost 70,- per uur, incl. btw en excl. eventuële reiskosten.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s