in balans, in flow

ENGL

Gezond zijn is: fysiek, mentaal en emotioneel in balans zijn, je natuurlijke flow voelen en volgen, en zingeving en enthousiasme in je dagelijkse leven ervaren – op je zielepad zijn.

Wanneer iets je balans en flow blokkeert, scheef zet of stoort, ervaar je ongemak en irritatie in verschillende proporties – met mentale of fysieke ziekte als de ergste uiting van het ongemak*.

Simperi kijkt samen met jou naar de totaliteit van je levenssituatie en we vinden de weg terug naar je zielepad.

Zielepad coaching: door een goed gesprek komen we tot de kern van de zaak, vinden mogelijke oplossingen en nuttige technieken.  Vind focus en richting met een voeten-op-de-grond gesprek, intuitie en humor.

 

Ayurvedische massage: het lichaam huist emoties, die pijn en beperking kunnen veroorzaken. Laten we, in een verwarmde kamer, met warme olie en warme handen, het lichaam tot ontspanning kneden.

 

 

Energie werk: energie healing technieken met zesde zintuig “kijken”, reiniging en versterking van je eigen energie, en als nodig een sjamanistische reis om “verborgen” oorzaken in het licht te brengen en healen, ook door de tijd en ruimte heen (dus ook op afstand).

 

 

Mama Beer mentoring offline en Mama Beer mentoring online:
Duik diep in je essentie met mentoring – ben je klaar om in je kracht te komen staan?

 

 

 

Neem contact op!

* als je een acute mentale of fysieke klacht hebt, ga altijd eerst naar de huisarts. Alternatieve geneeskunde is niet een vervanging voor conventionële geneeskunde, maar een techniek die gezondheid en genezing natuurlijk ondersteunt.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s