Terug naar de Natuur, de natuurlijke mens

Dit is het achtergrondverhaal van Simperi’s kernboodschap; Connect, Heal & Empower. Ik ben vrij gepassioneerd over mijn missie, en soms is dat te zien in de tekst…

CONNECT – Verbind

De tijd van ‘verdeel en heers’ op onze dierbare Planeet heeft te lang geduurd.
Wij weten nu wel wat de uitkomst ervan is: angst, eenzaamheid, oorlog, onrecht en de verrijking van een kleine groep mensen. Dit kan en moet anders!

Met ‘Connect’ – verbind – doel ik op verbinding op meerdere niveaus:

de verbinding met je Zelf; vermijd het geratel van de Mind (gedachten) en stuur je aandacht richting een directe verbinding met je Ziel en Hogere Zelf, zodat je kan horen, direct van de Bron, wat wél en níet goed voor je is. Een mooie methode om de stem van je Mind milder te maken is meditatie.
Leer om de stemmen van de hoopvolle Mind, het denken, te onderscheiden van de échte stem van je Zelf. Heb vertrouwen in je innerlijke kompas.

de verbinding met de Ander; cultiveer integere hart-tot-hart connecties, mijd manipulaties, valse beloftes en/of de last van cultureel-bepaalde verplichtingen.
Let op synchroniteiten, hoe de ander je laat voelen (écht), je intuïtie.
De ogen zijn de spiegel van de Ziel. Vertrouw op je intuïtie.

de connectie met de Gemeenschap; ik wens je een gemeenschap toe die rijk is aan verschillende soorten mensen, gul me je ware Zelf (h)erkennen en veilig en vertrouwd in de natuurlijk vloeiende ondersteuning.
Mocht dit niet zo zijn, overweeg dan alsjeblieft om terug te gaan naar de eerste twee stappen: de verbinding met je Zelf en de verbinding met de Ander, en zoek daar naar de punten die verbeterd kunnen worden.

HEAL – Genezing

Gedachten worden gevoelens, gevoelens creëren hormonen, hormonen sturen de functies van het lichaam aan, de functies van het lichaam beïnvloeden onze welzijn.

In de energetische healing sessies werk ik met levensenergie (chi), intuïtie en sjamanistisch kijken.
Ik verwijder of verlicht emotionele en energetische blokkades, versterk de natuurlijke flow van chi in het lichaam en in haar energievelden, en geef het lichaam en haar energievelden de aandacht waar zij om vragen…dát is wat er gebeurt wanneer ik werk met energie van een afstand.

Sommige klanten willen het hele verhaal over de sessie horen, anderen zijn juist tevreden met zich prettig vitaal en ontspannen voelen.

EMPOWER – in je kracht staan

Het doel van al dit verbinden en healen is om in je kracht te komen te staan.

In je kracht staan, zodat je de stappen kunt nemen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen. Om je potentie te vervullen, om te leren, groeien en om te begrijpen.
Om deel te nemen in het creëren van een nieuwe aarde – een Aarde van vrijheid, gelijkheid, overvloed, gezondheid, vreugde en liefde.

Wij kunnen samen kijken naar de kaart van je Zielepad – samen de tekenen van vermoedens en dromen lezen, luisteren naar de fluisteringen van Ziel en Hogere Zelf, de roeping bij de naam noemen.

In de hoop dat wanneer je je kracht hebt verzameld en zelfs vóór dat je je lef bij elkaar hebt geraapt, je naar voren stapt en mee doet aan dit grootse avontuur die wij Leven op Aarde noemen.