mentoring

ENGL

In mentoring sessies kijken wij naar vragen zoals

… ik heb rare gewaarwordingen, wat is er aan de hand?

… ik vermoed dat er meer is dan wat ik kan zien – kunnen we daarover praten?

… hoe navigeer ik in de juiste richting in mijn leven, en hoe blijf ik de fijne flow terugvinden?

In deze een-op-een sessies duik je in je essentie, je leert meer over de (voor onze ogen) onzichtbare dimensies en krijgt handvatten voor hoe energie werkt.

We identificeren blokkades en pakken ze aan zodat je verder kunt, je krijgt inzichten en gaandeweg de nodige tools en technieken aangereikt. Vaak verschijnt je zielepad in beeld, met je zieledoel als richtinggever.

Om dit te bereiken, maken we connectie met het Hart, voeren diepgaande gesprekken, luisteren naar intuïtie en zetten een betere koers in, stap voor stap.

Mijn rol tijdens de sessies is om je ‘kaartlezer’ te zijn, jij bent diegene aan het stuur, de reiziger. Voorzichtig schijn ik licht op onderdelen die wellicht tot nu toe niet goed zichtbaar waren, en sta naast je als je je ontdekkingsreis doet. Ik deel met je wat ik zie van de spirituële kant, maar jij zélf blijft bepalen of en wanneer je wat met de materie doet. En nee, wij gebruiken géén hallucinogene middelen, het leven zélf is al magisch genoeg!

De mentoring sessies zijn voor mentaal gezonde mensen van 14 jaar en ouder, die hun ware Zelf willen leren kennen, die willen loskomen van angsten en onzekerheden, diep geworteld willen worden in hun persoonlijke kracht en hun autonomie serieus willen nemen.

 

per sessie ; € 98,-

locatie:
Amsterdam, Abcoude of op afstand via online kanalen

Heb je een vraag? stuur een email

Teruglezen wat klanten van de sessies vinden? Klik op de naam en je kan de hele recensie lezen!

Een paar weken geleden heb ik een healingsessie op afstand gehad van Nina. Van tevoren bespraken wat vragen van mijn kant. Daarna begon de sessie en ik voelde de energie van Nina met mij aan de slag gaan toen ik op de bank lag, het voelde rustig, liefdevol en heel fijn aan. Ik voelde dat […]

Hilde

Een paar dagen geleden heb ik een energie healing sessie met Nina Judin/ Simperi ervaren. Een zeer bijzondere ervaring, met verrassende uitkomsten en effecten! Ik ben Nina zeer dankbaar voor deze fijne ondersteuning in een ingewikkeld proces. Omdat ik niet alle details over mezelf wil prijsgeven, zal ik in grote lijnen mijn ervaring hier delen. […]

Charlotte

Nina is een fijn mens bij wie ik me volkomen op mijn gemak voel en het is ook heel prettig om met haar te praten. Een heerlijke rustgevende en ontspannende ervaring (holistische massage) waar ik weken mee vooruit kan. Bedankt Nina!  

V., Abcoude

mama bear mentoring