healing en spirit mentoring

ENGL

In Healing and Spirit mentoring sessies kijken wij naar vragen zoals

..ik heb rare gewaarwordingen, wat is er aan de hand?

..ik vermoed dat er meer is dan wat ik kan zien – kunnen we daarover praten?

..hoe navigeer ik in de juiste richting in mijn leven, en hoe blijf ik de fijne flow terugvinden?

In deze een-op-een sessies duik je in de materie van je essentie, je leert over Spirit dimensies en krijgt handvatten voor hoe energie werkt.
We identificeren blokkades en pakken ze aan zodat we verder kunnen, we krijgen inzicht en je krijgt handige tools aangereikt. We brengen je zielepad in kaart, met je zieledoel als richtinggever.

Om dit te bereiken, maken we connectie met het Hart, voeren diepgaande gesprekken, luisteren naar intuïtie en zetten een betere koers in, stap voor stap.

Mijn rol tijdens de sessies is om je ‘kaartlezer’ te zijn, jij bent diegene aan het stuur, de reiziger. Voorzichtig schijn ik licht op onderdelen die wellicht tot nu toe niet goed zichtbaar waren, en sta naast je als je je ontdekkingsreis doet. Ik deel met je wat ik zie van de spirituële kant, maar jij zélf blijft bepalen of en wanneer je wat met de materie doet. En nee, wij gebruiken géén hallucinogene middelen, het leven zélf is al magisch genoeg!

Energie healing betekent iemand (of een plek) zien en healen op energetisch en spiritueel niveau.
De healing werkt daarna door in de niveaus van emotie, gedachten en het fysieke lichaam.
Je het proces vaak in je lichaam waarnemen als gevoel (tinteling, bruisende of stromende energie) of beeld (met je ogen dicht kleuren en/of vormen “zien”).

In een healing sessie kunnen wij:
– je energie herbalanceren en versterken
– om Plant Spirit healing vragen
– in tijd reizen om antwoorden te vinden over situaties, die met jou persoonlijk of je familielijn te maken hebben
– blokkades verwijderen
– je energielichaam schoon maken van dingen die er niet thuis horen
– antwoorden vinden op vragen die je niet kan oplossen door denken
– en meer

 

Healing en spirit mentoring, investering:

kennismaking of een eenmalige sessie € 98,-*
– je hoeft niet te bepalen van tevoren of het een kennismaking of een eenmalige sessie wordt. Na de eerste sessie kan je kiezen of je liever wil doorgaan met losse sessies of gaan voor meer diepgang in continuïteit, in de vorm van een mentoring pakket.

healing en mentoring pakket Uit de knoop ; 3 weken, 6 sessies (twee sessies per week); mentoring, energiewerk waar nodig, huiswerk, technieken;  € 555,-*

healing en mentoring pakket Metamorfose ; 6 weken 12 sessies (twee sessies per week); mentoring, energiewerk, huiswerk, technieken; € 1048,- *

healing en mentoring pakket Herboren ; 9 weken 18 sessies (twee sessies per week); mentoring, energiewerk, huiswerk, technieken; € 1476,-*

* incl. btw voor privé personen, excl. 21% btw voor bedrijven

 

locatie:
Amsterdam – Abcoude en overal via online kanalen.

 

Heb je een vraag? stuur een email

 

Teruglezen wat klanten van de sessies vinden? Klik op de naam en je kan de hele recensie lezen!

Een paar dagen geleden heb ik een energie healing sessie met Nina Judin/ Simperi ervaren. Een zeer bijzondere ervaring, met verrassende uitkomsten en effecten! Ik ben Nina zeer dankbaar voor deze fijne ondersteuning in een ingewikkeld proces. Omdat ik niet alle details over mezelf wil prijsgeven, zal ik in grote lijnen mijn ervaring hier delen. […]

Charlotte

Nina is een fijn mens bij wie ik me volkomen op mijn gemak voel en het is ook heel prettig om met haar te praten. Een heerlijke rustgevende en ontspannende ervaring (holistische massage) waar ik weken mee vooruit kan. Bedankt Nina!  

V., Abcoude