Mama Beer mentoring offline

mama bear2

ENGL

Wil je beter je Zelf, Spirit, het leven en healing begrijpen, en in je kracht komen te staan?

Mama Beer mentoring met direkte energiewerk (massage), een-op-een coaching op door ons afgesproken lokatie, en de Gatherings (in Abcoude) waar je je vleugels uit kunt slaan in een veilige omgeving.

In drie maanden krijg je:

  • een intake gesprek; wij brengen samen het beginpunt in beeld en zoeken ons weg tot de essentie van je doelen (aan het begin van de eerste coaching)
  • 3 x zielepad coaching
  • 2 x energie healing massage (1,5 uur per keer)
  • 3 x gathering
  • tijdens de mentoring krijg je suggesties voor verdere studie en verdieping in je eigen richting

“Wat kan ik verwachten?”

Het is mijn hartewens dat je uit welk dan ook drukkende situatie komt die je misschien ervaart, en dat je je weg terug naar je Zielepad vindt waar de flow van het leven voelbaar is en je kunt je gewoon mee laten voeren en genieten van het participeren in de creatie van een betere wereld.

Om de opluchting, ontspanning en flow te bereiken, luister ik aandachtig naar je woorden maar ook naar wat je Ziel mij vertelt.
Ik kan energiestructuren ‘zien’ en beoordelen – het energielichaam, helpen kijken naar ‘het betere pad’, ruimte en tijd reinigen en zo voorts – door sjamanistisch kijken (zien op afstand / intuitief zien).
De energie healing massage ontspant en vitaliseert het lichaam door de energiestroom in de meridianen te openen.
De Gatherings zijn fijne groepssessies waar je kan ervaren dat je niet de enige bent die ergens mee zit, die dat wat ‘raar is’ ervaart, die zo denkt…en waar je afwisselend ‘de meester’ en ‘de leerling’ bent voor elkaar.

Dit is de offline versie van de mentoring service. De online mentoring vind je hier.

Investering: 450,- (waarde 510,- en meer omdat de continuïteit maakt het waardevoller dan de som van de losse onderdelen)

Voor je vragen en voor het reserveren, stuur een email.