Holistische massage

ENGL

Holistische massage is gericht op de energiestromen (chi) in het gehele lichaam, met diepe ontspanning en verhoogde energie als resultaat.

Gebaseerd op de Ayurvedische traditie gebruik ik warme olie om te masseren.
Ik heb helende handen en een intuitieve connectie met de communicatie van je lichaam – ik “hoor” de berichten van je lichaam aan, en help het beter doorstromen, zodat er ontspanning ontstaat en je lichaamsenergie in balans komt.

De warme plantaardige olie ondersteunt de massage en voedt je huid.
De basisolie wordt geselecteerd volgens de constitutie van de klant en het seizoen.
Ik heb een achtergrond als natuurlijk parfumeur (aromatherapie) en pas kruidengeneeskunde toe ook in mijn dagelijks leven.
Ik gebruik graag essentiële oliën in de verzorgende massageolie. De milde geur is op maat gemaakt om de klant te ondersteunen (nieuwe klanten: recente foto en voornaam graag!).
Als je liever een ongeparfumeerde olie wilt bij de massage is dat natuurlijk prima.

De Ayurvedische traditie beveelt aan om de massage te herhalen elke 6 weken, zodat je energie vrij blijft stromen en je lichaam haar vitaliteit op peil houdt. Je bent natuurlijk zélf diegene die bepaalt hoe vaak je gemasseerd wilt worden.

Als vrouw heb ik de voorkeur om alleen vrouwen te masseren.

duur: + – 1,5 uur voor een ontspannende en verkwikkende massage
locatie: Yoga in Abcoude , Hollandse Kade 3, Abcoude

investering / energie uitwisseling:
95, – / sessie

Neem contact op om een afspraak te maken.

Zie ook: energie healing, spirit mentoring, gathering

Read this page in English

Contra-indicaties: de holistische energie massage is niet altijd geschikt. Als je ziek bent (of minder dan 3 dagen geleden ziek was) en meteen na een maaltijd, is het niet prettig om gemasseerd te worden. Ook als je menstrueert is je lichaam veel gevoeliger (en een beetje opgezet) dan anders, en is het gewenste effect van de massage lastiger te bereiken.

Verzetten van een afspraak: doe dit altijd zo spoedig mogelijk, om een ander de kans te geven om gebruik te kunnen maken van die tijd !

Hoe gaat dat dan?
In mijn behandelkamer heerst een rustige sfeer waar je fijn tot jezelf kan komen en ontspannen.
De massage vindt plaats in stilte of met zachte muziek op de achtergrond, op een massagetafel, zonder kleding (onderbroek mag maar hoeft niet aan blijven). Je wordt toegedekt met grote handdoeken om je comfortabel te houden, alleen dat deel van je lichaam waar ik aan werk is op haar beurt bloot.
Ik begin met zachtjes kloppen met mijn handen, gevolgd door de spieren warm kneden, dan olie aanbrengen en masseren. Af en toe is een kleine pauze in het masseren, om op bepaalde acupressuurpunten zachte druk uit te oefenen of om energie toe te brengen (of onzuiverheden weg te halen) met mijn handen. Zo wordt het hele lichaam (met uitzondering van erogene zones), in ‘etappes’, behandeld.
De massagedruk varieert afhankelijk van het lichaamsdeel en de behoeftes van de klant, maar is niet pijnlijk. Ook de diepere lagen van het lichaam worden gestimuleerd.

Na de massage is er even tijd om weer bij te komen, je krijgt een handdoek aangereikt om eventueel wat olie weg te drogen. Het is aan te raden om kleding te dragen waarbij het niet erg is als er op de huid gebleven olie op komt.

Drink veel water en het liefst gember thee (in kleine slokjes) de rest van de dag om de losgemaakte afvalstoffen uit je lichaam te spoelen. Het is prettig om wat gedroogd fruit te eten (zoet, relatief gezond) na de behandeling. Het draagt bij aan de verzorgende, voedende werking.

Neem contact op om een afspraak te maken.

Hier onder kan je teruglezen wat klanten van de sessies vinden – door op de naam te klikken kan je de hele recensie lezen!

Soms kom je van die mensen tegen die over een unieke wijsheid beschikken. Nina is zo’n persoon, ik ben blij haar te hebben ontmoet. Zij draagt de universele wijsheid in zich; kan zo makkelijk op mij invoelen, ziet kristalhelder wat ik nodig heb en weet (spirituele) adviezen met beide voeten in de aarde op een […]

Wendy

Een paar weken geleden heb ik een healingsessie op afstand gehad van Nina. Van tevoren bespraken wat vragen van mijn kant. Daarna begon de sessie en ik voelde de energie van Nina met mij aan de slag gaan toen ik op de bank lag, het voelde rustig, liefdevol en heel fijn aan. Ik voelde dat […]

Hilde

Een paar dagen geleden heb ik een energie healing sessie met Nina Judin/ Simperi ervaren. Een zeer bijzondere ervaring, met verrassende uitkomsten en effecten! Ik ben Nina zeer dankbaar voor deze fijne ondersteuning in een ingewikkeld proces. Omdat ik niet alle details over mezelf wil prijsgeven, zal ik in grote lijnen mijn ervaring hier delen. […]

Charlotte

Nina is een fijn mens bij wie ik me volkomen op mijn gemak voel en het is ook heel prettig om met haar te praten. Een heerlijke rustgevende en ontspannende ervaring (holistische massage) waar ik weken mee vooruit kan. Bedankt Nina!  

V., Abcoude