Gratis sessie

ENGL

Een gratis sessie winnen?! Dat kan, makkelijk!

Stuur een bericht via de mail – de inhoud van je mail mag een korte “hoi!” zijn of langer, bijvoorbeeld hoe je Simperi gevonden hebt en waaróm je graag een sessie zou willen winnen. Graag in de titel / subject line van je mail vermelden “gratis sessie winnen”.

Elke vrijdag (uitgezonderd schoolvakanties!) kies óf verloot ik een gelukkige winnaar en stuur een mail om een online afspraak te maken.

Je kan zo vaak deelnemen als je wil! Maar als je al een keer gewonnen hebt, kan je niet meer deelnemen aan deze win-actie (anderen zijn dan aan de beurt voor een kans!).

De sessie
De gratis sessie duurt 20 – 30 minuten, is voor jou persoonlijk bedoeld en kan niet ingewisseld worden voor geld. De waarde is wél echt, en ik vind het dan ook fijn als je een vraag (of twee) voorbereidt waar we mee aan de slag kunnen gaan. Lees hier meer over de Hart connectie mentoring sessies.

NB. De ingezonden aanvragen krijgen automatisch de eerstvolgende nieuwsbrief toegestuurd. Mocht je dit niet op prijs stellen, kan je je áltijd afmelden via een link onderaan de nieuwsbrief.