Gatherings

 

Een bijeenkomst voor diepere spiritualiteit en zijn wie je écht bent, in een informele, intieme setting (max. 12 deelnemers!).
Verbazing over hoe dichtbij zielsverwanten kunnen zijn als ik zélf uit mijn cocoon kom.
Deze bijeenkomsten zijnéchte hart-tot-hart ontmoetingen, samen zijn en in-tunen op het moment. Wij “vullen onze eigen bron”, krijgen inzichten en inspiratie, en komen we weer terug in onze eigen, natuurlijke flow.

Met persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling, voor vragen, antwoorden, humor en verstilling.

Dinsdag 7 april

Aangezien de recente ontwikkelingen, gaan we het een en ander omgooien:
wij gaan van start met de virtuële Gathering!
Wij komen bij elkaar online op dinsdag 7 april, tussen 20 en 21 uur, om persoonlijke groei te bespreken, inspiratie opdoen en tot inzichten te komen.
Ondersteund door een groep die voor diepgang gaat vullen wij onze innerlijke vijver met geluk. Fijn! Doe je mee? Schrijf je in!

(dit is een pilot van de Gathering Online en zodoende gratis)

 

Dinsdag 12 mei

Een live Gathering online! Wij komen bij elkaar online tussen 20 en 21uur, om persoonlijke groei te bespreken, inspiratie opdoen en tot inzichten te komen. Ondersteund door een groep die voor diepgang gaat vullen wij onze vijver met geluk. Super! Schrijf je in!

Dinsdag 9 juni

voor wie?
Gatherings zijn voor mentaal gezonde mensen tussen 14 en 150 jaar, die oprecht geïnteresseerd zijn in het Leven – en hun rol erin – beter te begrijpen.

–> Je kan hier meer over de Gathering lezen (in het engels) <–