Energiewerk

ENGL

Energiewerk betekent iemand (of een plek) zien en healen op energetisch en spiritueel niveau.
De healing werkt daarna door in de niveaus van emotie, gedachten en het fysieke lichaam.
Tijdens een healingssessie kan je het proces vaak in je lichaam waarnemen als gevoel (tinteling, bruisende of stromende energie) of beeld (met je ogen dicht kleuren en/of vormen “zien”).
Deze sessies zijn zeer efficiënt, ook op afstand – je kan de healing ontvangen ongeacht waar je bent.

In een energiewerk-sessie kunnen wij:
– je energie herbalanceren en versterken
– om Plant Spirit healing vragen
– in tijd reizen om antwoorden te vinden over situaties, die met jou persoonlijk of je familielijn te maken hebben
– energie blokkades verwijderen
– je energielichaam schoon maken van dingen die er niet thuis horen
– antwoorden vinden op vragen die je niet kan oplossen door denken
– en meer

Een energiewerk sessie begint vaak met een gesprek, live of op afstand (via een online platform) om af te stemmen met elkaar en evt. oriënteren richting een specifiek doel. Na het gesprek doen we alle apparaten uit/op slaap.

Ik ga dan in stilte (en off-line) door met het energiewerk, jij kan bijvoorbeeld zitten in meditatie of liggen op je bank, bed of yogamat, eventueel met een dekentje om comfortabel te zijn.
Het kan intressant zijn om met je aandacht de sensaties in je lichaam te volgen, maar je kan ook gewoon een rustmoment nemen.

Ik neem je energielichaam waar en verwijder blokkades en rommel die er niet hoort te zijn, je eigen energie helend en versterkend. Als nodig zal ik ook een sjamanistische reis voor je maken om informatie te zoeken, situaties te repareren en/of spirituele symbolische objekten voor je te halen. Elke reis is uniek!

Na de sessie laat ik je weten dat de healingssessie over is (op afstand: via een kanaal dat wij van tevoren hebben afgesproken) en ik ga daarna meteen door met het beschrijven van de sessie, mondeling of in schrift, afhankelijk van de situatie. Omdat healing vaak heel intensief is (als in: tijd, ruimte en gebeurtenissen worden gecomprimeerd) duurt het uitschrijven langer dan de sessie zelf. In het geval van geschreven rapport, stuur ik het naar je toe via mail.

Als je vragen hebt over het rapport (als er iets is wat niet meteen duidelijk is), vraag gerust.

locatie: overal

investering / energie uitwisseling:
€ 90,- / sessie voor privé personen.

Voor bedrijven heb ik ook oplossingen op het gebied van energetisch healen!

Neem contact op om een afspraak te maken of verder te vragen.

 

Hier onder kan je teruglezen wat klanten van de sessies vinden – door op de naam te klikken kan je de hele recensie lezen!

Een paar dagen geleden heb ik een energie healing sessie met Nina Judin/ Simperi ervaren. Een zeer bijzondere ervaring, met verrassende uitkomsten en effecten! Ik ben Nina zeer dankbaar voor deze fijne ondersteuning in een ingewikkeld proces. Omdat ik niet alle details over mezelf wil prijsgeven, zal ik in grote lijnen mijn ervaring hier delen. […]

Charlotte

Nina is een fijn mens bij wie ik me volkomen op mijn gemak voel en het is ook heel prettig om met haar te praten. Een heerlijke rustgevende en ontspannende ervaring (holistische massage) waar ik weken mee vooruit kan. Bedankt Nina!  

V., Abcoude