Energiewerk

ENGL

 

 

 

 

 

 

Energiewerk betekent iemand (of een plek) zien en healen op energetisch en spiritueel niveau. De healing werkt daarna door in meer begrijpbare niveaus van emotie, gedachten en het fysieke lichaam. Tijdens de healingssessie kan je het proces vaak in je lichaam waarnemen als gevoel (tinteling, bruisende of stromende energie) of beeld (met je ogen dicht kleuren en/of vormen “zien”).
Deze sessies zijn zeer efficiënt, ook op afstand – je kan de healing ontvangen ongeacht waar je bent.

In een energiewerk-sessie kunnen wij:
…je energie herbalanceren en versterken
…om Plant Spirit Healing vragen
…in tijd reizen om antwoorden te vinden over situaties, die met jou persoonlijk of je familielijn te maken hebben
…energie blokkades verwijderen
…je energielichaam schoon maken van dingen die er niet thuis horen
…antwoorden vinden op vragen die je niet kan oplossen door denken
…en meer.

Een energiewerk sessie begint vaak met een gesprek, live of op afstand (Skype / Whatsapp / Zoom) om af te stemmen met elkaar en, als je wilt, oriënteren richting een specifiek doel. Na het gesprek doen we alle apparaten uit/op slaap.

Ik ga dan in stilte (en off-line) door met het energiewerk, jij kan bijvoorbeeld zitten in meditatie of liggen op je bank, bed of yogamat, eventueel met een dekentje om comfortabel te zijn.
Het kan intressant zijn om met je aandacht de sensaties in je lichaam te volgen, maar je kan ook gewoon een rustmoment nemen.

Ik neem je energielichaam waar en verwijder blokkades en rommel die er niet hoort te zijn, je eigen energie helend en versterkend. Als nodig zal ik ook een sjamanistische reis voor je maken om informatie te zoeken, situaties te repareren en/of spirituele symbolische objekten voor je te halen. Elke reis is uniek!

Na de sessie laat ik je weten dat de healingssessie over is (op afstand: via een kanaal dat wij van tevoren hebben afgesproken) en ik ga daarna meteen door met het mondeling beschrijven of uitschrijven van de sessie. Omdat healing vaak heel intensief is (als in: tijd, ruimte en gebeurtenissen worden gecomprimeerd) duurt het uitschrijven langer dan de sessie zelf. In het geval van geschreven rapport, stuur ik het naar je toe via mail.

Als je vragen hebt over het rapport (als er iets is wat niet meteen duidelijk is), vraag gerust.

locatie: overal – zie beschrijving boven

Investering: € 80,- per sessie incl. BTW voor privé, excl. BTW zakelijk

Neem contact op om een afspraak te maken.