Ayurvedische massage

ENGL

Helende energie massage is een krachtige lichaamsmassage, met diepe ontspanning en verhoogde energie als resultaat.

Gebaseerd op de Ayurvedische traditie gebruik ik warme olie om te masseren zodat er ontspanning ontstaat en de lichaamsenergie in balans komt.
De massage stimuleert ook de diepere lagen van het lichaam, maar is niet pijnlijk: de druk wordt aangepast aan de wensen van de klant.

Warme plantaardige olie ondersteunt de massage en voedt je huid.
De basisolie wordt geselecteerd volgens de constitutie van de klant en het seizoen.
Ik heb een achtergrond als natuurlijk parfumeur (aromatherapie) en pas kruidengeneeskunde toe ook in mijn dagelijks leven.
Ik gebruik graag essentiële oliën in de massage, de milde geur van de massage olie is gemaakt om de essentie van de klant te ondersteunen (nieuwe klanten: recente foto en voornaam graag!).
Als je liever een ongeparfumeerde olie wilt bij de massage is dat natuurlijk prima.
Voor terugkerende klanten maak ik een op maat samengestelde massage-olie, die bij hun unieke energie past.

De Ayurvedische traditie beveelt aan om de massage te herhalen elke 6 weken, zodat je energie vrij blijft stromen en je lichaam haar vitaliteit op peil houdt.

duur: + – 1,5 uur voor een ontspannende en verkwikkende massage
locatie: Yoga in Abcoude , Hollandse Kade 3, Abcoude

investering: 90, – per sessie incl. BTW voor privé, excl. BTW zakelijk

Contra-indicaties: de helende energie massage is niet altijd geschikt. Als je ziek bent (of minder dan 3 dagen geleden ziek was), in de eerste 3 maanden van je zwangerschap bent, als je menstrueert (of minder dan 3 dagen geleden) en meteen na een maaltijd.

Verzetten van een afspraak: doe dit altijd zo spoedig mogelijk, om een ander de kans te geven om gebruik te kunnen maken van die tijd !

Hoe gaat dat dan?

In mijn behandelkamer heerst een rustige sfeer waar je fijn tot jezelf kan komen en ontspannen.
De massages vinden plaats in stilte of met zachte muziek op de achtergrond, op een massagetafel, zonder kleding (onderbroek mag maar hoeft niet aan blijven). Je wordt toegedekt met grote handdoeken om je comfortabel te houden, alleen dat deel van je lichaam waar ik aan werk is op haar beurt bloot.
Ik begin met zachtjes kloppen met mijn handen, gevolgd door de spieren warm kneden, dan olie aanbrengen en masseren. Af en toe is een kleine pauze in het masseren, om op bepaalde acupressuurpunten zachte druk uit te oefenen of om energie toe te brengen (of onzuiverheden weg te halen) met mijn handen. Zo wordt het hele lichaam (met uitzondering van erogene zones), in ‘etappes’, behandeld. Alles gebeurt met aandacht, warmte en balancerende energie, en ik gebruik alleen mijn handen en de warme olie om de massages te geven.
De massage is in het algemeen stevig, maar niet pijnlijk. Dit is om ook de diepere lagen van het lichaam te stimuleren. De druk wordt aangepast aan de behoeftes van de klant.

Na de massage is er even tijd om weer bij te komen, je krijgt een handdoek aangereikt om eventueel wat olie weg te drogen. Het is aan te raden om kleding te dragen waarbij het niet erg is als er op de huid gebleven olie op komt.

Drink veel water en het liefst gember thee (in kleine slokjes) de rest van de dag om de losgemaakte afvalstoffen uit je lichaam te spoelen. Het is misschien prettig om wat gedroogd fruit te eten (zoet, relatief gezond) na de behandeling. Het draagt bij aan de verzorgende, voedende sfeer.

Neem contact op om een afspraak te maken.

Hier onder kan je teruglezen wat klanten van de sessies vinden – door op de naam te klikken kan je de hele recensie lezen!

Een paar dagen geleden heb ik een energie healing sessie met Nina Judin/ Simperi ervaren. Een zeer bijzondere ervaring, met verrassende uitkomsten en effecten! Ik ben Nina zeer dankbaar voor deze fijne ondersteuning in een ingewikkeld proces. Omdat ik niet alle details over mezelf wil prijsgeven, zal ik in grote lijnen mijn ervaring hier delen. […]

Charlotte

Nina is een fijn mens bij wie ik me volkomen op mijn gemak voel en het is ook heel prettig om met haar te praten. Een heerlijke rustgevende en ontspannende ervaring (holistische massage) waar ik weken mee vooruit kan. Bedankt Nina!  

V., Abcoude